visual artist

Kohtaamisen muotokuvia
Feb
27
to Mar 15

Kohtaamisen muotokuvia

  • Kirkkonummen kunnantalo (map)
  • Google Calendar ICS

Tervetuloa Kohtaamisen muotokuvia- kuvataidenäyttelyni avajaisiin ti 27.2 klo 17-19 Kirkkonummen kunnantalolle. 

Näyttely on syntynyt yhteistyössä Lehmuskartanon hoivahenkilökunnan kanssa vuonna 2017-2018. Olen maalannut ja piirtänyt kahdeksan muotokuvaa Lehmuskartanossa työskentelevästä naisesta. Yhteinen matka aloitettiin taidetyöpajoilla joissa naiset pääsivät kokeilemaan luovaa maalaamista ilman tulosvastuuta. Työpajojen  tarkoituksena oli vapauttaa energiaa ja lisätä tietoisuutta. Töistä keskusteltiin ja valittiin teos johon taiteija maalasi muotokuvan. 

Muotokuvat on toteutettu sekatekniikalla ja ne ovat syntyneet katsomisesta ja kuuntelemisesta, halustani kohdata toinen. Olen rakentanut installaation, joka pitää sisällään puisen kehikon, muotokuvat ja sairaalasängyn. 

Haluan nostaa teoksellani esiin kohtaamisen merkityksen, sen esteet ja mahdollisuudet luomalla tilan jossa voi pysähtyä miettimään mitä kohtaaminen tarkoittaa itselle juuri nyt. 

Näyttely on osa Kipinän Yhteisötaiteen residenssihanketta. Olen työskennellyt hankkeessa yhtenä taiteiljana sekä hankepäällikkönä. Hanketta on tukenut Opetus- ja kulttuuriministeriö ja Kirkkonummen kunta.

View Event →